info@beeldland.nl

Uw eigen KANTOORCOMEDY voor- en door uw eigen bedrijf of organisatie. Wilt u ook deze bijzondere en originele ervaring meemaken?

 

Programmamaker Bart Grimbergen maakt samen met Beeldland: de kantoorcomedy. Deze comedy is een combinatie van de satirische programma’s ‘The Office’ en ‘Toren C’, met u en uw collega's als acteurs.

 

Met een persoonlijke comedy vertelt u uw eigen verhaal met een knipoog. Bijvoorbeeld het verhaal van de collega die afscheid neemt, jubileert, het verhaal over jullie afdeling of organisatie in verandering.

 

Ziet u het al voor zich: de directeur financiën die zijn persoonlijk assistente naspeelt of de receptioniste die de accountmanager met zijn speciale opvattingen over de bedrijfscultuur na doet?

 

 

 

Aan de hand van de door u of uw medewerkers gegeven input schrijven wij het scenario. De acteurs in de comedy zijn jullie zelf. Samen met een regisseur die gewend is om met amateurs te werken worden er een dag of dagdeel lang opnames gemaakt. Het levert een gezellige (werk)dag op en een onvergetelijk grappige comedy. Want wat is er leuker dan kunnen lachen met en om uw collega’s?

 

De met u en uw medewerkers opgenomen aflevering kan worden vertoond tijdens een speciale middag of avond op uw bedrijf of instelling.

 

Beeldland maakte al een Kantoorcomedy voor een gerenommeerd communicatiebureau en een nationale omroep.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

Eindredacteur, producer en regisseur van KANTOORCOMEDY:

 

Bart Grimbergen

M 06 20 40 99 12

E bartgrimbergen@outlook.com