SPECIALIST in TELEVISIE- en VIDEOPRODUCTIES voor omroepen, instellingen en bedrijven

PORTFOLIO

Beeldland produceert televisieprogramma’s, documentaires, voorlichtingsfilms en bedrijfsfilms. Wij ontwikkelen producties op eigen initiatief en werken in opdracht van een omroep, de overheid, een instelling  of een bedrijf. Hiervoor werken wij nauw samen met audiovisuele specialisten en kunnen een opdracht van A tot Z produceren. Van concept tot technische productie en realisatie. Voor producties in eigen beheer regelen we vaak de financiering of fondswerving. Dit kunnen wij ook voor u doen. Bekijk hieronder ons portfolio. 

2023

Het begint bij de bodem - Een jaar op de historische moestuin Vollenhoven

Regie en productie: Johan van Kempen

Ralph de Lange: camerawerk, dronebeelden, montage en kleurcorrectie
Eugène de Groot: geluid

Deze documentaire van 67 minuten is een productie van stichting Geschreven op het Scherm. Beeldland is betrokken bij de realisatie via Johan van Kempen als regisseur en producent. De film volgt het verstrijken van de seizoenen op de moestuin.

Bij de meeste historische buitenplaatsen en landgoederen in de provincie Utrecht werden vroeger grote moestuinen aangelegd. Daarin werden groenten geteeld en bloemen gekweekt voor de eigen behoefte van de eigenaren. Op Landgoed Vollenhoven in De Bilt bestaat de historische moestuin nog. Van september 2022 tot augustus 2023 volgde regisseur Johan van Kempen met een camerateam de tuinders Heleen Eilander en Thomas Verdel. Zij beheren samen met hun partners en een aantal vrijwilligers en stagiaires de tuin. In de ommuurde historische moestuin staan enkele Rijksmonumenten, zoals bijzondere oude kassen en koude bakken.

De documentaire ging in première tijdens een openluchtvoorstelling op de moestuin zelf. De film is in drie delen uitgezonden door RTV Utrecht.

Link documentaire op Beeldweb

SPECIALIST in TELEVISIE- en VIDEOPRODUCTIES voor omroepen, instellingen en bedrijven

Historische moestuinen in Utrecht

Robbert Bleys:
regie, camerawerk en montage

Johan van Kempen: producent

In opdracht van de provincie Utrecht, de afdelingen Cultureel Erfgoed en Voedselagenda, zijn negen korte video’s gemaakt over uiteenlopende historische moestuinen bij voormalige buitenplaatsen, landgoederen of kastelen. De video’s onderstrepen het belang van het behoud van het cultureel erfgoed, maar ook de rol  die deze moestuinen, waar vaak vrijwiligers meehelpen, in het streven naar duurzame voedselproductie dichtbij.

De gefilmde tuinen:
– Tuinderij Eyckenstein – Maartensdijk
– Parc Broekhuizen – Leersum
– Ridderhofstad Hindersteyn – Langbroek
– Theetuin Bartiméus – Doorn
– Slot Zuylen – Oud-Zuilen
– Kraaybeekerhof – Driebergen
– Landgoed Zuylestein – Leersum
– Moestuin De Haar – Haarzuilens
– Hof van Gunterstein – Breukelen

De videoportretten zijn via de provincie online te zien op relevante sites zoals van Landschap Erfgoed Erfgoed Utrecht en Utrecht Altijd. Ook zijn ze te zien op RTV Utrecht. De productie was voor het eerst te zien tijdens een openluchtvoorstelling op moestuin Vollenhoven in De Bilt.

Link naar documentaire op RTV Utrecht

SPECIALIST in TELEVISIE- en VIDEOPRODUCTIES voor omroepen, instellingen en bedrijven

2022

Een oogje op Brabant

Johan van Kempen, producent en samensteller

Bart Grimbergen, regisseur en interviewer

Eigen productie in samenwerking met Omroep Brabant en Eye Filmmuseum

8 afleveringen

In deze serie televisiedocumentaires komt Brabant uit de eerste helft van de twintigste eeuw tot leven door middel van historische filmfragmenten over Bergen op Zoom, Helmond, Tilburg en Breda. Bij een groot beeldscherm achter op een Volkswagenbusje interviewt onze cameraploeg voorbijgangers die naar oude beelden uit hun stad of dorp kijken. Hun spontane reacties leveren interessante, grappige en ontroerende gesprekken op. Een cultuurhistoricus of stadsgids licht de lokale geschiedenis toe aan de hand van enkele inhoudelijke thema’s die uit deze fragmenten naar boven komen.

Een aantal filmbeelden is bekend van online websites of archieven zoals Beeld en Geluid, Stadsarchief Breda of via Open Beelden, maar er zijn ook speciaal voor deze serie films gedigitaliseerd die voor het eerst in misschien wel 80 jaar te zien zijn. Een filmdeskundige van Eye geeft uitleg bij enkele bijzondere films.

De serie is mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds, gemeente Bergen op Zoom, gemeente Helmond, het Erfgoedfonds Tilburg en stichting Jacques de Leeuw. Het is een productie van Beeldland.  Met dank aan stichting Geschreven op het Scherm.

Link afleveringen Beeldweb

Link afleveringen Omroep Brabant

SPECIALIST in TELEVISIE- en VIDEOPRODUCTIES voor omroepen, instellingen en bedrijven

Een oogje op gelderland

Johan van Kempen, producent en samensteller

Bart Grimbergen, regisseur en interviewer

Eigen productie in samenwerking met Omroep Gelderland en Eye Filmmuseum

8 afleveringen

In deze serie televisiedocumentaires komt Gelderland uit de eerste helft van de twintigste eeuw tot leven door middel van historische filmfragmenten. Bij een groot beeldscherm achter op een Volkswagenbusje interviewt onze cameraploeg voorbijgangers die naar oude beelden uit hun stad of dorp kijken. Hun spontane reacties leveren interessante, grappige en ontroerende gesprekken op. Een cultuurhistoricus of stadsgids licht de lokale geschiedenis toe aan de hand van enkele inhoudelijke thema’s die uit deze fragmenten naar boven komen.

Een aantal filmbeelden is bekend van online websites of archieven zoals Beeld en Geluid, Audiovisueel Archief Gelderland of via Open Beelden, maar er zijn ook speciaal voor deze serie films gedigitaliseerd die voor het eerst in misschien wel 80 jaar te zien zijn. Een filmdeskundige van Eye geeft uitleg bij enkele bijzondere films.

De serie is mede mogelijk gemaakt door subsidies van de gemeentes Zaltbommel, Apeldoorn, Harderwijk, Arnhem, Winterswijk en Nijmegen. Ook heeft het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland een donatie verstrekt, met dank aan stichting Geschreven op het Scherm.

Link afleveringen Omroep Gelderland

SPECIALIST in TELEVISIE- en VIDEOPRODUCTIES voor omroepen, instellingen en bedrijven

2021

Venezia

La famiglia De Lorenzo, drie generaties ijsmakers

Monique Lesterhuis, regisseur

Johan van Kempen, productie

Lengte circa 45minuten.

Een productie van Stichting Geschreven op het Scherm waarvoor Beeldland de productie heeft verzorgd.

IJssalon Venezia, welke Utrechter heeft er niet ooit een ijsje gegeten en zich vergaapt aan het bijzondere interieur in de Voorstraat? In 1930 opent Guido De Lorenzo de eerste Italiaanse ijssalon in Nederland aan het Janskerkhof in Utrecht. De salon breidt zich daarna uit naar diverse locaties in de binnenstad. Wie kent niet de salon aan de Oudegracht of die aan de Voorstraat? Inmiddels staat de derde generatie De Lorenzo aan het roer van diverse ijszaken, niet alleen in Utrecht maar ook in Arnhem.

In 2011 gingen de deuren van de zaak op de Voorstraat dicht. Het logo, in iconische neonverlichting, ging uit… Maar niet voor altijd! Het Nederlands Openlucht Museum bouwde het interieur op in het museum om daarmee het verhaal te vertellen van de immigranten uit Italië, en hoe zij met hun komst de cultuur van de Hollanders veranderden. Wij gingen meer ijs eten en dronken ineens kopjes espresso.

De documentaire laat een prachtig tijdsbeeld zien door interviews met alle drie de generaties en aan de hand van oud beeldmateriaal.

De documentaire Venezia is geregisseerd door Monique Lesterhuis en geproduceerd door stichting Geschreven op het Scherm. De film is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van de gemeente Utrecht, Prins Bernhard Cultuurfonds, K.F. Heinfonds, Carel Nengermanfonds, Fentener van Vlissingenfonds, Van Baarenstichting, het Provinciaal Utrechts genootschap, én dankzij ruim 100 donaties via voordekunst.nl.

Link deel 1 RTV Utrecht

Link deel 2 RTV Utrecht

SPECIALIST in TELEVISIE- en VIDEOPRODUCTIES voor omroepen, instellingen en bedrijven

Utrechtse architecten

Vier documentaires over architecten in de provincie Utrecht.

Jan Ketelaars, regie en montage

Johan van Kempen, regie en productie

4 films van 40 minuten

Vanaf eind 2019 tot en met begin 2021 zijn vier architecten uit de provincie Utrecht gevolgd door filmmakers Jan Ketelaars en Johan van Kempen. De architecten Johan Huibers (Veenendaal), Jan Poolen (Amersfoort), Carin ter Beek, Casper Schuuring (beiden Utrecht stad) zijn te zien op bouwlocaties en in hun kantoor. De architecten hebben niet alleen hun blik op de toekomst gericht, zij reflecteren ook op historische bouwstijlen en lokale architecten die vroeger de stad mede een gezicht hebben gegeven. Ook thema’s als stadsontwikkeling en duurzaamheid komen aan bod.

Johan Huibers van Huibers & Jarring Architecten, Veenendaal.
Huibers kantoor is gevestigd in de voormalige kantoor van de sigarenfabriek van Ritmeester. Aandacht is er in de film voor onder meer ‘Down Town’,  een voormalige kerk in het centrum van de stad. Ook volgt de film hem bij de ontwikkelingen rondom de herbestemming van een schuilkerkje, Aller Erf, en de bouw van een huis in Elst (Utrecht). Daarnaast is er aandacht voor zijn betrokkenheid bij het architectuurcentrum Veenenaal en de uitreiking van een architectuurprijs.

Carin ter Beek van Blauw Architecten, Utrecht.
Ter Beek is met haar kantoor gevestigd in UCo (Utrecht Community) op het Wisselspoorterrein. Het is een voormalig NS-gebouw waarin nu meerdere bedrijven zijn gevestigd. Uitgebreid aandacht is er in de film voor de renovatie en herbestemming van het Jongerius-complex in Utrecht, de fabrikantenvilla en een oud fabriekspand. Daarnaast wordt ze geïnterviewd over eerder werk van haar bureau, zoals een wooncomplex in Amsterdam.

Casper Schuuring van Monk Architecten, Utrecht.
Het kantoor van Schuuring bevindt zich in de Werkspoorkathedraal. Werkspoor was een fabriek van onder meer treinen en bruggen, en het enorme gebouw is door hem getransformeerd tot een kantoor- en evenementenlocatie. Schuuring wordt over langere tijd gevolgd tijdens de bouw van een door hem ontworpen kantoor en showroom van bouwbedrijf DuraVermeer, achter The Wall.

Jan Poolen van Zeep Architecten, Amersfoort.
Poolen houdt kantoor in een voormalige fabriek van nummerplaten. De film volgt onder meer de bouw van ‘Eemerald’, een opmerkelijk gebouw aan diezelfde Eem. Poolen voelt zich als architect nauw betrokken bij de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Hij zet zich in voor herbestemming van bestaande terreinen en gebouwen zoals op de Kop van Isselt, en voor circulariteit, het hergebruik van sloopmaterialen.

Financiering
Het documentaire vierluik is een productie van Beeldland in opdracht van stichting Parmando, een culturele internetzender. Het project wordt gerealiseerd i.s.m. RTV Utrecht en de architectuurcentra in Veenendaal, Amersfoort en Utrecht. De films ontvangen subsidies van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, de Provincie Utrecht, het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht, de gemeente Amersfoort, het K.F. Heinfonds, het Boellaard Fonds en het Provinciaal Utrechts Genootschap van Kunsten en Wetenschappen.

Link aflevering Beeldweb: Casper Schuuring

Link aflevering Beeldweb: Johan Huibers

Link aflevering Beeldweb: Carin ter Beek

Link aflevering Beeldweb: Jan Poolen

SPECIALIST in TELEVISIE- en VIDEOPRODUCTIES voor omroepen, instellingen en bedrijven

2020/2021

Gebruikte Stenen Brabant

Hannelore Struijs presentator

Johan van Kempen, producent en regisseur

Eigen productie in samenwerking met Omroep Brabant.

12 afleveringen van 17 minuten.

Een serie televisiedocumentaires over Industrieel Erfgoed in de Noord-Brabant, een provincie met een rijk industrieel verleden. Presentator Hannelore Struijs bezoekt industrieel erfgoed zoals voormalige fabrieken die een herbestemming hebben gekregen voor wonen, werken of horeca. Maar het kan ook een directiekantoor zijn, een spoorwegcomplex of een waterzuiveringsinstallatie uit begin vorige eeuw. Ook komt ze bij fabrieken die nog volop draaien en die Rijksmonumenten op hun terrein hebben.

Hannelore interviewt mensen die zich inzetten voor dit industriële erfgoed. Historisch foto- en filmmateriaal schetst een tijdsbeeld. Architecten laten zien hoe ze de iconische complexen transformeren met respect voor het oorspronkelijk ontwerp.

Een wekelijkse rubriek gaat over Brabantse watertorens die een nieuwe bestemming hebben gekregen. Wij werken samen met bouwkundestudenten van de Technische Universiteit Eindhoven, die vlogs maken over deze watertorens.

Beeldland werkt voor de productie samen met FIEN (Federatie Industrieel Erfgoed Nederland).

De serie wordt mede mogelijk gemaakt door steun van: Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Prins Bernhard Cultuurfonds, BOEi, de gemeentes ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg, Breda en Helmond, en stichting Cultuur Eindhoven, stichting Jacques de Leeuw en stichting Mommerskwartier.

Link afleveringen

2018

90 jaar Sterrenberg, van instellingsterrein naar gewone woonwijk

Victorine Lutz research en regie

Een productie in opdracht van Abrona. Een tweedelige versie hiervan is uitgezonden op RTV Utrecht op 18 en 25 november 2018.

Hoe ga je om met mensen met een verstandelijke beperking? Daarover werd vroeger heel anders gedacht dan tegenwoordig. Mensen met een beperking worden als het even kan niet meer weggestopt in een instelling, ver weg van de samenleving. Daarover gaat de docu ’90 jaar Sterrenberg, van instellingsterrein naar gewone woonwijk’. Het eerste deel beschrijft de geschiedenis van 1928 tot en met de jaren zeventig. In de jaren 60 en 70 verandert de kijk op gehandicaptenzorg. Op Sterrenberg betekent dat: kleinere groepen, meer aandacht voor het individu. Op het terrein worden paviljoens gebouwd: de patiënten worden huisgenoten en krijgen veel meer een eigen leven.

 

Blauwdruk van een koude oorlog

Johan van Kempen, regisseur.

Ralph de Lange camera.

Harald van de Sanden vormgeving en montage.

Een productie in opdracht van de provincie Utrecht. Een tweedelige versie hiervan is uitgezonden op RTV Utrecht op 21 en 28 oktober 2018.

De film is een zoektocht naar gebouwen en bouwwerken in de provincie Utrecht die in de jaren ‘50 – ’80 gebouwd of verbouwd zijn in het kader van de Koude oorlog. Vaak beschikken ze over een schuilkelder of andere bomvrije ruimtes. Het gaat om gebouwen met een militaire of civiele (Bescherming Bevolking) functie. Vanuit diverse achtergronden vertellen mensen over de geschiedenis van deze locaties en artefacten. Aangevuld met historisch materiaal zoals foto’s en fragmenten uit onder meer Polygoonjournaals, geeft dit alles een boeiend tijdsbeeld.

Link Youtube Provincie Utrecht

Gebruikte Stenen Gelderland

Alberto Radstake presentator

Johan van Kempen, producent en regisseur

Eigen productie in samenwerking met Omroep Gelderland

6 afleveringen

Een zesdelige televisiedocumentaire over Industrieel Erfgoed in de Provincie Gelderland. Presentator Alberto Radstake bezoekt een reeks bijzondere gebouwen met een rijke industriële geschiedenis. Hij interviewt mensen die zich inzetten voor dit industriële erfgoed. Historisch materiaal schetst een tijdsbeeld. Architecten laten zien hoe ze de iconische complexen, met respect voor het oorspronkelijk ontwerp – transformeren.

Beeldland werkt voor de productie samen met FIEN, Erfgoed Gelderland en Stieneo.  De serie wordt mede mogelijk gemaakt door steun van: Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Fonds A.H. Martens van Sevenhoven en Casterenhoeve.

Link afleveringen Omroep Gelderland

Gebruikte Gronden

Mari Carmen Oudendijk, presentator

Johan van Kempen, producent en regisseur

Eigen productie in samenwerking met RTV Utrecht

5 afleveringen

Een vijfdelige televisiedocumentaire over het agrarische landschap in de provincie Utrecht. Presentatrice Mari Carmen gaat de boer op in de Lopikerwaard, de Utrechtse Heuvelrug, het Kromme Rijngebied, de Gelderse Vallei en de laagveengebieden in het noordwesten van de provincie. Verder zit er in elke aflevering een reportage over een karakteristieke boerderij voor die streek, en een portret van iemand die zich voor zijn werk of hobby bezig houdt met het agrarisch cultureel erfgoed.

Beeldland werkt voor de productie samen met Boerderijen Stichting Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht en Utrecht altijd.nl.

De serie wordt mede mogelijk gemaakt door steun van: Provincie Utrecht, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, K.F. Heinfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Waterschap Amstel Gooi en Vecht. Met dank aan de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

 

2016

Grootse Ondernemers in Hartje Utrecht

Monique Lesterhuis, regisseur.

Onderdeel van een project i.s.m. RTV Utrecht en het Nederlands Volksbuurtmuseum in Wijk C, dat hieraan een tentoonstelling heeft gewijd

3 afleveringen

Documentaire serie over de maatschappelijke rol van ondernemers in Wijk C en het Vredenburgkwartier van de stad Utrecht vanuit historisch perspectief. Uitgezonden door RTV Utrecht.

Link naar de docu op RTV Utrecht/Youtube:

Link afleveringen

Gebruikte Stenen Utrecht

Nadya Sewradj, presentator.

Johan van Kempen, producent en regisseur.

Eigen productie i.s.m. Stichting Usine en RTV Utrecht.

4 afleveringen

Een documentair vierluik over industrieel erfgoed in de provincie Utrecht. Presentatrice Nadya Sewradj bezoekt tientallen historische gebouwen en fabrieken uit met name eerste helft vorige eeuw. Van een oude steenfabriek tot een sigarenfabriek die is omgebouwd tot kantoor, en van een ruim 100 jaar oud waterpompstation tot aan voormalige werkplaatsen van de NS die een nieuwe bestemming hebben gekregen.

 

De Ontmoeting

Carla van Loon, presentatrice.

Bart Grimbergen, eindredacteur.

Michiel Borst, regisseur.

Roel Wijngaards de Meij, regisseur.

Voor Omroep Brabant.

6 afleveringen

Een zesdelige serie programma’s over bewoners van verschillende asielzoekerscentra in Noord-Brabant. Zij worden door Carla van Loon in contact gebracht met mensen uit de straat of wijk waarin het AZC is gevestigd.

 

2015

BV Utrecht serie 14

Mari Carmen Oudendijk, presentator.

Johan van Kempen, producent.

Victorine Lutz, regisseur.

Voor RTV Utrecht.

2 afleveringen

Twee specials van BV Utrecht gemaakt in samenwerking met de Hogeschool Utrecht faculteit Natuur & Techniek.

 

Nieuwe Buren

Monique Lesterhuis, regisseur.

Victorine Lutz, regisseur.

Voor RTV Utrecht i.s.m. Abrona, instelling uit Huis ter Heide Voor mensen met een verstandelijke beperking.

6 afleveringen  in 2014 en 2015.

Een serie over bewoners van een nieuwe woonwijk op het instellingsterrein van Abrona vlakbij Zeist. Cliënten van deze zorginstelling verhuizen op het terrein naar nieuwe woningen, maar er zijn ook woningen gebouwd voor ‘gewone’ mensen, gezinnen en alleenstaanden. Op deze wijze ontstaat er een bijzondere mix van wijkbewoners. Hoe gaat het de cliënten af, nu ze in zo’n gemengde wijk wonen, en wat vinden de nieuwkomers er van?

 

2014

Van Graszaad tot Zonnecel

Margreet van Gils, presentator.

Johan van Kempen, producent.

Voor RTV Utrecht.

 6 afleveringen.

Televisieserie over duurzaamheid met presentatrice Margreet van Gils. Een programma over vooral bewonersinitiatieven rondom duurzaam voedsel, energiebesparing, vervoer, afval etc.

 

2012

BV Utrecht serie 12 en serie 13

Mari Carmen Oudendijk, presentatie.

Johan van Kempen, producent en eindredacteur.

Voor RTV Utrecht.

20 afleveringen in 2012-2014.

De serie BV Utrecht bestaat inmiddels uit circa 140 afleveringen geproduceerd in 13 seizoenen. BV Utrecht toont bedrijven en ondernemers uit de provincie Utrecht, in al haar diversiteit. Het progamma kon gerealiseerd worden met subsidies en donaties. De samenstelling van deze partners wijzigt per seizoen, in deze laatste jaren zijn dat ondermeer de Taskforce Innovatie Regio Utrecht / Economic Board Utrecht, Werkgevers Service Punt (U.W.V.), Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, stichting Wittevrouwenbolwerk (bedrijvencentrum Hooghiemstra), Hogeschool Utrecht, Kamer van Koophandel en Bestuur Regio Utrecht.

 

Ga toch Fietsen!

Edwin Rutte, presentator.

Monique Lesterhuis, regisseur.

Voor  RTV Utrecht.

5 afleveringen.

Een televisieprogramma over recreatieve fietsroutes door de provincie Utrecht. Presentator Edwin Rutten fietst langs allerlei plekken in de provincie die qua natuur en cultuur de moeite waard zijn. De serie is opgezet i.s.m. Recreatie Midden Nederland, en toont ook een aantal recreatiegebieden zoals de Loosdrechtse Plassen, Kwintelooijen en De Venen.

 

2007

Knooppunt Utrecht serie 1 t/m 4

Riks Ozinga, presentator.

Johan van Kempen, producent en eindredacteur.

In opdracht van RTV Utrecht.

64 afleveringen in de jaren 2007-2010.

In opdracht  van RTV Utrecht produceerde Beeldland een televisieserie over alles wat te maken heeft met verkeer, vervoer en bereikbaarheid in de provincie, of het nu over weg, water, spoor, fietspad of door de lucht is.

Knooppunt Utrecht werd financieel ondersteund door Rijkswaterstaat, de Provincie Utrecht, het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid, Gemeente Utrecht, ProRail, het Bestuur Regio Utrecht en de Kamer van Koophandel Utrecht.

2006

Dierenpark & Zoo serie 3 en 4

Johan van Kempen, producent.

Kees Groenewoud, producent.

Roel Wijngaards-de Meij, regisseur.

Robbert Bleys, regisseur.

Voor  RTV Utrecht.

28 afleveringen in 2006 en 2007.

Het vervolg van de succesvolle docusoap waarin de medewerkers van Dierenpark Amersfoort worden gevolgd. De serie geeft een warm beeld van het dagelijks leven van de medewerkers en dieren in de dierentuin en gunt u een blik achter de schermen.

2005

BV Utrecht - serie 5 t/m 11

Mari Carmen Oudendijk, presentator.

Johan van Kempen, producent en eindredacteur.

Voor  RTV Utrecht.

Ca 120 afleveringen in de jaren 2005-2011.

Vervolgseries van het programma over het Utrechtse bedrijfsleven, gemaakt in opdracht van RTV Utrecht. Met steun van onder meer de Kamer van Koophandel Midden-Nederland, Kamer van Koophandel  Gooi-, Eem- en Flevoland, Provincie en stad Utrecht, Bestuur Regio Utrecht, Start Impuls Utrecht, Hogeschool Utrecht en Taskforce Innovatie Regio Utrecht.

 

BV Utrecht specials

Johan van Kempen, producent.

Voor RTV Utrecht.

5 afleveringen.

In het najaar van 2005 werden op Regio TV Utrecht enkele specials uitgezonden van BV Utrecht. Aan bod kwamen actuele onderwerpen op het terrein van cultureel ondernemerschap, innovatie, techniekonderwijs, bereikbaarheid en het starten van een bedrijf.

 

Dierenpark & Zoo serie 1 & 2

Kees Groenewoud, regisseur en producent.

Robbert Bleys, regisseur serie 2005.

Voor RTV Utrecht.

10 en 6 afleveringen.

In deze docusoap wordt een aantal medewerkers van Dierenpark Amersfoort gevolgd. De serie geeft een warm beeld van het dagelijks leven van de medewerkers en dieren in de dierentuin en gunt u een blik achter de schermen. De eerste serie werd voorjaar 2005 uitgezonden, de tweede serie in het najaar 2005.

2004

BV Utrecht serie 4

Johan van Kempen, producent en eindredacteur.

Voor RTV Utrecht.

23 afleveringen.

Een televisiemagazine over innovatieve ondernemers en de dynamiek van het Utrechtse bedrijfsleven. Met diverse informatieve en publieksgerichte programmaonderdelen zoals Utrecht op zijn slimst, De werkplek, Made in …

De programmaserie werd gerealiseerd in samenwerking met partners als de Kamer van Koophandel Utrecht en Gooi- en Eemland, Unité, Bestuur Regio Utrecht, Provincie Utrecht en met een bijdrage van de Europese Unie.

2003

BV Utrecht serie 3

Johan van Kempen, producent en eindredacteur.

Voor RTV Utrecht.

23 afleveringen.

Een televisiemagazine over innovatieve ondernemers en de dynamiek van het Utrechtse bedrijfsleven. Met diverse informatieve en publieksgerichte programmaonderdelen zoals Utrecht op zijn slimst, De werkplek, Made in …

De programmaserie werd gerealiseerd in samenwerking met partners als de Kamer van Koophandel Utrecht en Gooi- en Eemland, Unité, Bestuur Regio Utrecht, Provincie Utrecht en met een bijdrage van de Europese Unie.

2001

BV9 serie 1 en 2

Johan van Kempen, producent en eindredacteur.

Voor RTV Utrecht.

23 afleveringen.

Een televisiemagazine over innovatieve ondernemers en de dynamiek van het Utrechtse bedrijfsleven. Met diverse informatieve en publieksgerichte programmaonderdelen zoals Utrecht op zijn slimst, De werkplek, Made in …

De programmaserie werd gerealiseerd in samenwerking met partners als de Kamer van Koophandel Utrecht en Gooi- en Eemland, Unité, Bestuur Regio Utrecht, Provincie Utrecht en met een bijdrage van de Europese Unie.

Scroll naar boven